Uittreksels

Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

Een uittreksel BRP is een officiรซle verklaring dat u in de gemeente ingeschreven staat. Op het uittreksel staat uw naam, adres, geboorteplaats en -datum. Een uittreksel BRP vraagt u online aan.

Uittreksel burgerlijke stand

Heeft u een bewijs nodig van bijvoorbeeld uw geboorte, huwelijk of echtscheiding? Vraag dan een uittreksel burgerlijke stand aan. U krijgt dan een kopie van de officiรซle akte.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. U hebt een VOG bijvoorbeeld nodig als u gaat werken in de kinderopvang of het onderwijs.

Bewijs van in leven zijn

Een 'Bewijs van in leven zijn' vraagt u aan als uw Nederlandse pensioenfonds of een andere uitkerende instantie om een bewijs vraagt dat u in leven bent รฉn geregistreerd staat in de Basisregistratie personen.

Kopie waarmerken

Heeft u een verklaring nodig dat de kopie van een document er precies hetzelfde uitziet als het origineel? Vraag dan de gemeente om de kopie te waarmerken.

Attestatie de vita

Een attestatie de vita vraagt u aan als uw buitenlandse pensioenfonds of instantie een bewijs nodig heeft dat u in leven bent.

Garantstelling of logiesverstrekking

Hebt u iemand uit het buitenland uitgenodigd om bij u te logeren? En heeft deze persoon een visum voor Nederland nodig? Dan hebt u een garantstelling of logiesverstrekking nodig.

Legaliseren handtekening

Moet u aantonen dat uw handtekening van u is? Dan kunt u uw handtekening laten legaliseren in het stadhuis. Daarvoor kunt u een afspraak maken.

Uittreksel Registratie Niet-Ingezetenen (RNI)

Uittreksel Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) aanvragen.