Hulp bij geldzorgen en schulden

Lukt het niet meer om uw huur, zorgverzekering of andere rekeningen te betalen? Misschien bent u uw baan verloren. Ziek geworden. Of gescheiden.  Of wilt u hulp bij het aanvragen van een toeslag of regeling. Een coach financiën van de gemeente helpt u  graag.  Ook als de problemen nog niet zo groot lijken. Er vroeg bij zijn voorkomt grotere schulden.

Coaches financiën zijn er voor inwoners van de gemeente Almelo met vragen over geld en schulden. Neem contact op. Samen kijken we wat er nodig is om uw financiën weer op orde te krijgen. De hulp is gratis. 

Bel ons op: 0546-541111

Of stuur een e-mail naar: coachfinancien@almelo.nl

De Stadsbank is er voor alle inwoners van de gemeente Almelo die ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van (problematische) schulden en/of beheren van uw inkomen. De Stadsbank biedt namelijk: budgetbeheer, beschermingsbewind, persoonlijke leningen, schulden oplossen door middel van een minnelijke schuldenregeling (zonder tussenkomst van rechtbank) of de wettelijke schuldsanering (met tussenkomst van rechtbank).

Bel naar: 088-7663666

Of klik hier op het online aanmeldformulier om u aan te melden voor hulp.

Hulp voor ondernemers

Bent u een ondernemer en hebt u geldzorgen? Of verwacht u deze? Dan zijn er plekken waar u financiële  steun, advies of administratieve hulp kunt krijgen. Kijk hier voor de mogelijkheden voor ondernemers.

Bent u vanwege de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst in de problemen gekomen rondom huisvesting, schulden, zorg, inkomen en/of opvoeding van de kinderen. Dan kunt u rekenen op hulp van de gemeente.

Bel ons op: 0546-541111

Landelijke hulplijn

Liever anoniem praten? Bel met de landelijke hulplijn 0800 8115 (gratis).