Hulp bij geldzorgen en schulden

Heeft u geldproblemen? Of maakt u zich zorgen over geld? Samen komen we eruit. Zet de eerste stap: neem contact op met de schuldenspecialisten van de gemeente of Stadsbank. U kunt zelf kiezen waar u het liefst geholpen wordt. De hulp is vrijwillig en gratis.

De schuldenspecialisten zijn er voor alle inwoners van de gemeente Almelo met vragen over geld en schulden. Heeft u bijvoorbeeld aan het einde van de maand geen geld meer over? Heeft u schulden of bent u bang om schulden te krijgen? Neem contact op. Samen kijken we wat er nodig is om uw financiën weer op orde te krijgen.

Bel ons op: 0546-541111

Of stuur een e-mail naar: schuldenspecialisten@almelo.nl

De Stadsbank is er voor alle inwoners van de gemeente Almelo die ondersteuning nodig hebben bij het oplossen van (problematische) schulden en/of beheren van uw inkomen. De Stadsbank biedt namelijk: budgetbeheer, beschermingsbewind, persoonlijke leningen, schulden oplossen door middel van een minnelijke schuldenregeling (zonder tussenkomst van rechtbank) of de wettelijke schuldsanering (met tussenkomst van rechtbank).

Bel naar: 088-7663666

Of klik hier op het online aanmeldformulier om u aan te melden voor hulp.

Hulp voor ondernemers

Bent u een ondernemer en hebt u geldzorgen? Of verwacht u deze? Dan zijn er plekken waar u financiële  steun, advies of administratieve hulp kunt krijgen. Kijk hier voor de mogelijkheden voor ondernemers.

Bent u vanwege de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst in de problemen gekomen rondom huisvesting, schulden, zorg, inkomen en/of opvoeding van de kinderen. Dan kunt u rekenen op hulp van de gemeente.

Bel ons op: 0546-541111

Landelijke hulplijn

Liever anoniem praten? Bel met de landelijke hulplijn 0800 8115 (gratis).