Wonen in Almelo

Volop woonmogelijkheden in Almelo: in de levendige binnenstad of in een van de kenmerkende woonwijken. Almelo heeft wijken met luxe bungalows, statige herenhuizen en villa's, maar ook tal van sfeervolle straatjes, hofjes en buurtjes met woningen uit de jaren '20 en '30. Ook de nieuwe wijken hebben een eigen stijl. Wonen in Almelo betekent wonen in een groene omgeving.

Almelo NoordOost

Landstedelijk wonen? In Almelo NoordOost krijgt u alle vrijheid om uw droomhuis te realiseren. Op ruime tot zeer ruime kavels. En helemaal naar uw eigen stijl en smaak. Interesse? Kijk op Almelo NoordOost.

Weggeler

Een kleurwijk stukje Almelo. In Almelo zuidoost ontstaat een bijzondere 'kleurwijk': Weggeler Almelo. Een nieuwbouwwijk met diverse woningtypen en woonstijlen. Hier woont u heerlijk tussen de stad en het groen. Weggeler Almelo wordt een veelbelovende en unieke wijk: door de centrale ligging tussen Kollenveld, Nieuwland en de Bornsestraat, maar ook door het diverse woningaanbod.

Losse percelen

De gemeente Almelo verkoopt af en toe losse percelen. Deze liggen verspreid in de stad. Kijk hier welke kavels er op dit moment te koop zijn.

De gemeente verkoopt af en toe huizen, gebouwen of stukken grond. Kijk hier wat de gemeente op dit moment verkoopt.

Wilt u een bestaande woning kopen in Almelo? Op internet vindt u verschillende websites waarop u het woningaanbod in Almelo kunt bekijken.

 

Wilt u een huis huren in Almelo? Kijk dan bij: