Banners voor posters politieke partijen

Op 22 november 2023 zijn de Tweede Kamer verkiezingen. Voor de verkiezingsposters heeft de gemeente 9 grote banners beschikbaar. De banners staan verspreid in de gemeente Almelo. Het bedrijf Jazet Sign & Print maakt en plaatst de banners in opdracht van de gemeente.

De grote banners vervangen de verkiezingsposters op plakborden. Vanwege het toenemend aantal politieke partijen, is er op de plakborden simpelweg onvoldoende ruimte. Op de grote banners heeft elke politieke partij evenredig veel plek.  

 

Wilt u een poster van uw politieke partij op de banner hebben? Stuur een e-mail naar info@jazet.nl. In uw email vermeld u dat de poster bestemd is voor de gemeente Almelo, de partijnaam en het door de Kiesraad toegekende lijstnummer voor de kieskring Overijssel.

De poster moet zijn opgemaakt in een A-formaat (A3/A2/A1.. etc.) van minimaal 100 dpi. Het bestand kan als PdF worden aangeleverd via programma’s als Dropbox of Wetransfer. Voor meer informatie over specificaties en aanlevering kunt u terecht bij Jazet.  

 

Het is in de gemeente Almelo niet toegestaan om zelf posters, spandoeken, stickers, gespoten/geverfde tekst en dergelijke in de openbare ruimte aan te brengen (APV gemeente Almelo artikel 2.42). Uiteraard kunt u gebruik maken van reclameplekken, zoals abri’s en billboards. Reclame-exploitanten kunnen u informeren over de voorwaarden en tarieven.

 

Met een vergunning is het politieke partijen toegestaan te flyeren. De mogelijkheden inzien en een vergunning aanvragen kan via www.almelo.nl/vergunningen/andere-vergunningen.