Almelo wordt aangesloten op e-mailservice "Berichten over uw Buurt"

In de week van 17 tot en met 21 juni (week 25) wordt gemeente Almelo aangesloten op de e-mailservice "Berichten over uw Buurt". Met deze service ontvangt u eenvoudig en snel digitale meldingen. Het gaat over (voorgenomen) besluiten die invloed hebben op uw straat of wijk.

Veel besluiten van de overheid hebben direct invloed op uw straat, wijk of buurt. Is er een tijdelijke wegafsluiting? Of wordt er een boom gekapt? De gemeente en andere overheidsorganisaties zijn verplicht om dit (digitaal) te delen. Dit gebeurt via officielebekendmakingen.nl. U kon zich bij deze website al aanmelden op de e-mail-berichten-service "Berichten over uw Buurt".

Om inwoners nog beter te informeren over de (mogelijke) veranderingen ontvangt iedereen straks automatisch de e-mails met "Berichten over uw Buurt". Handig, want dan bent u altijd op de hoogte over de (voorgenomen) besluiten. In week 25 worden inwoners van de gemeente Almelo aangesloten op deze berichtenservice.

Alle inwoners van de gemeente Almelo van 25 jaar en ouder, waarvan het e-mailadres bekend is bij Mijn Overheid, ontvangen binnenkort een welkomstmail. In deze e-mail wordt uitgelegd wat "Berichten over uw Buurt" precies is en hoe u hiervan gebruik kunt maken. 

Wilt u geen e-mails ontvangen van "Berichten over uw Buurt"? Dan kunt u zich direct en eenvoudig weer afmelden.

Wilt u meer weten over โ€˜Berichten over uw Buurtโ€™? Kijk dan op de website van de overheid.